Меню
Your Cart

Конзоли и помощни маси

Конзоли и помощни маси

Голям избор от конзолни и помощни маси за вашия дом!

Конзола  Елис
Ново
Brand: Signal
Конзола  ЕлисПредлагаме ви конзола Елис  с модерен дизайн и отлично качество. Изработена е от висококачествено темперирано стъкло, рамката е направена от метал в златисто. Елис  е смело съчетание на цветове, материали и интересна визия. Размери:Ширина: 40 смДължина: 120 смВисочин..
359лв.
Brand: Signal
Конзола за дневна ФлеймПредлагаме ви конзола Флейм  – изключително елегантна и стилна конзола. Изработена е от висококачествено темперирано стъкло, рамката е направена от метал в сребристо. Флейм е красиво съчетание на цветове и необичайна дизайнерска концепция.Размери:Височина78 см Ширина..
829лв.
Конзола за дневна Фоссил С
Ново
Brand: Signal
Конзола за дневна Фоссил СПредлагаме ви конзола Фоссил C - изключително елегантна и функционална мебел. Изработена е от здрава метална рамка в сребърен цвят и плот от висококачествено темперирано стъкло. Благодарение на тази комбинация и интересния си дизайн, конзола Фоссил С е стилен, различен деко..
539лв.
Помощна маса Кларк Помощна маса Кларк
Ново
Brand: Signal
Помощна маса КларкПредлагаме ви маса Кларк - елегантно предложение помощна маса с кръгъл стъклен плот. Подходяща е за използване на закрито - за допълнение към обзавеждането на Вашия дом, офис или друго работно пространство .Изберете качество и стил с маса Кларк!Размери:Височина 57 см Ширина 50..
479лв.
Помощна маса Флейм B Помощна маса Флейм B
Ново
Brand: Signal
Помощна маса Флейм BПредлагаме ви помощна холна масичка Флейм B – изключително елегантна и стилна мебел. Изработена е от висококачествено темперирано стъкло, рамката е направена от метал в сребристо. Изберете качество и стил с маса Флейм В.Размери:Ширина: 55 смДължина: 55 см Височина: 55 смМате..
469лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)