Меню
Your Cart

Офис

Офис

Богат избор на офис обзавеждане!

Brand: Signal
Oфис Стол Q-031 бежовПредлагаме ви въртящ се стол Q-031 – изключително комфортно и стилно решение за вашия офис. Изработен е от висококачествена еко кожа в бежов цвят. Той има Тилт механизъм, който ви позволява да фиксирате облегалката в избрано положение, да регулирате височината и дълбочината на с..
319лв.
Brand: Signal
Oфис Стол Q-031 сивПредлагаме ви въртящ се стол Q-031 – изключително комфортно и стилно решение за вашия офис. Изработен е от висококачествена еко кожа в сив цвят. Той има Тилт механизъм, който ви позволява да фиксирате облегалката в избрано положение, да регулирате височината и дълбочината на седал..
319лв.
Brand: Signal
Oфис стол Q-035 в сивоПредлагаме ви въртящ се офис стол Q-035 с комфортен и интересен дизайн. Изработен е от хромирана метална основа и подлакътници, тапицирани с текстил и пяна, които дават мека и приятна опора на ръцете. Лицевата тапицерия е от устойчив на износване текстил в свеж сив цвят, докато..
329лв.
Brand: Signal
Бюро B-009 Дъб вотан с бялоПредлагаме ви стилно и функционално бюро  B-009 Дъб вотан с бяло , предлагащ две чекмеджета и голям плот за работа. Изработен от висококачествено ПДЧ в съчение от цветовете дъб вотан и бяло. Изберете качество  и стил с бюро  B-009 Дъб вотан с бяло.Разме..
389лв.
Brand: Signal
Бюро с надстройка B-010Предлагаме ви стилно и практично бюро Б-010.Съчетанието на цветовете бяло с дъб вотан, ще допринесат свежа атмосфера на работното място. Бюрото разполага с две чекмеджета и рафтове за поставяне на вещи.Размери:Височина 170 смШирина 25 смДължина 60 смМатериал: ПДЧЦвят: Дъб вота..
399лв.
Brand: Signal
Въртящ се офис стол Q-022 бяла кожаПредлагаме ви удобен въртящ се  стол Q-022 бяла кожа-подходящ както за офис обзавеждане, така и за дома. Изработен е от метална основа на колела и тапицерия от висококачествена еко кожа в бял  цвят  с ватиран ефект, който подчертава елегантната му ви..
275лв.
Brand: Signal
Въртящ се офис стол Q-022 лилавПредлагаме ви удобен въртящ се  стол Q-022 кожа-подходящ както за офис обзавеждане, така и за дома. Изработен е от метална основа на колела и тапицерия от висококачествена еко кожа в лилав цвят  с ватиран ефект, който подчертава елегантната му визия. Столът и..
275лв.
Brand: Signal
Въртящ се офис стол Q-022 черна кожаПредлагаме ви удобен въртящ се  стол Q-022 черна кожа-подходящ както за офис обзавеждане, така и за дома. Изработен е от метална основа на колела и тапицерия от висококачествена еко кожа в черен цвят  с ватиран ефект, който подчертава елегантна..
275лв.
Brand: Signal
Офис бюро Б-005 антрацитПредлагаме ви стилно обзавеждане за вашия офис-бюро Б-005  .То предлага голям плот за ваше удобство и шкафче за съхранение на вашите документи и офис принадлежности. Изработено от висококачествени материали в цветова комбинация от Антрацит и Дъб вотан.Размери:Височина&nb..
259лв.
Brand: Signal
Офис бюро Б-005 дъб вотан/антрацитПредлагаме ви стилно обзавеждане за вашия офис-бюро Б-005 дъб вотан/антрацит .То предлага голям плот за ваше удобство и шкафче за съхранение на вашите документи и офис принадлежности. Изработено от висококачествени материали в цветова комбинация от дъб вотан и антра..
259лв.
Brand: Signal
Офис Бюро Б-007 дъб вотан/антрацитПредлагаме ви модерно и функционално  Офис Бюро Б-007 дъб вотан/антрацит. Изработен от висококачествено ПДЧ в съчетание от цветовете дъб вотан и  антрацит . Лесно преносимо, то стои стилно във всеки ъгъл на вашия офис или дом.Размери:Височина 77смШири..
249лв.
Brand: Signal
Офис Бюро Б-007 дъб вотан/бял матПредлагаме ви модерно и функционално  Офис Бюро Б-007 дъб вотан/бял мат. Изработен от висококачествено ПДЧ в съчетание от цветовете дъб вотан/бял мат . Лесно преносимо, то стои стилно във всеки ъгъл на вашия офис или дом.Размери:Височина 77смШирина  12..
249лв.
Brand: Signal
Офис бюро Табло ВПредставяме ви бюро Табло В - модерно и практично. Изработено е от красива метална рамка в тъмнокафяв цвят и плот от МДФ в цвят дъб. Има и удобно чекмедже за съхранение на вещите ви. Модерно , стилно и  функционално, бюро Табло В е перфектното обзавеждане.Размери:Ширина: 48 смД..
249лв.
Офис стол  Q-100
Ново
Brand: Signal
Офис стол  Q-100Предлагаме ви въртящ се офис стол Q-100 в геймърски стил, който ще привлече вниманието и на младите потребители. Изработен е от висококачествена еко кожа в черен цвят и декоративни елементи от мембранна тъкан в червен цвят, допълващи интересната му визия. Монтиран е върху черна ..
259лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-020  къриПредлагаме ви въртящ се стол Q-020 – стилно, модерно и практично решение, подходящо за детската стая. Изработен е от хромирана метална основа, към която са прикрепени 5 колела, гарантиращи стабилност. Тапицерията е от приятна на допир, леко блестяща кадифена материя в къри ..
269лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-020 зеленПредлагаме ви въртящ се стол Q-020 – стилно, модерно и практично решение, подходящо за детската стая. Изработен е от хромирана метална основа, към която са прикрепени 5 колела, гарантиращи стабилност. Тапицерията е от приятна на допир, леко блестяща кадифена материя в къри цвят...
269лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-020 розовПредлагаме ви въртящ се стол Q-020 – стилно, модерно и практично решение, подходящо за детската стая. Изработен е от хромирана метална основа, към която са прикрепени 5 колела, гарантиращи стабилност. Тапицерията е от приятна на допир, леко блестяща кадифена материя в розов цвят..
269лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-020 сивПредлагаме ви въртящ се стол Q-020 – стилно, модерно и практично решение, подходящо за детската стая. Изработен е от хромирана метална основа, към която са прикрепени 5 колела, гарантиращи стабилност. Тапицерията е от приятна на допир, леко блестяща кадифена материя в сив цвят.Раз..
269лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-020 синПредлагаме ви въртящ се стол Q-020 – стилно, модерно и практично решение, подходящо за детската стая. Изработен е от хромирана метална основа, към която са прикрепени 5 колела, гарантиращи стабилност. Тапицерията е от приятна на допир, леко блестяща кадифена материя в син цвят.Раз..
269лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-020 червенПредлагаме ви въртящ се стол Q-020 – стилно, модерно и практично решение, подходящо за детската стая. Изработен е от хромирана метална основа, към която са прикрепени 5 колела, гарантиращи стабилност. Тапицерията е от приятна на допир, леко блестяща кадифена материя в червен цв..
269лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-020 черенПредлагаме ви въртящ се стол Q-020 – стилно, модерно и практично решение, подходящо за детската стая. Изработен е от хромирана метална основа, към която са прикрепени 5 колела, гарантиращи стабилност. Тапицерията е от приятна на допир, леко блестяща кадифена материя в черен цвят..
269лв.
Офис стол Q-052 черен
Ново
Brand: Signal
Офис стол Q-052 черенПредлагаме ви въртящ се офис стол Q-052  с интересен дизайн и отлична изработка. Основата му е изработена от хромиран метал, тапицерията е от висококачествена еко кожа в черен цвят. Столът има подлакътници, висока облегалка, повдигащ и люлеещ механизъм, гарантиращи удобен п..
379лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-087 бяла еко кожаПредлагаме ви въртящ се офис стол Q-087 с меки подлакътници, висока облегалка, газов амортисьор и Тилт механизъм. Това гарантира удобния ви престой. За максимален комфорт столът разполага и с поставка за краката. Основата е направена от здрава пластмаса, тапицерията е от..
379лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-087 сивПредлагаме ви въртящ се офис стол Q-087 с меки подлакътници, висока облегалка, газов амортисьор и Тилт механизъм. Това гарантира удобния ви престой. За максимален комфорт столът разполага и с поставка за краката. Основата е направена от здрава пластмаса, тапицерията е от сива ..
379лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-087 черенПредлагаме ви въртящ се офис стол Q-087 с меки подлакътници, висока облегалка, газов амортисьор и Тилт механизъм. Това гарантира удобния ви престой. За максимален комфорт столът разполага и с поставка за краката. Основата е направена от здрава пластмаса, тапицерията е от черна е..
379лв.
Офис стол Q-154 черен
Ново
Brand: Signal
Офис стол Q-154 черенПредлагаме ви въртящ се офис стол Q-154  с модерен дизайн. Изработен е от здрава хромирана основа, лицева тапицерия от естествена кожа в черен цвят, а гърба, страничните панели и подлакътниците са от еко кожа. С ергономичен дизайн и добра опора на гърба стол Q-154 има допъл..
539лв.
Офис Стол Q-321
Ново
Brand: Signal
Офис Стол Q-321Предлагаме ви  офис стол Q-321 - изключително стилен и удобен модел. Изработен е от здрава хромирана основа и подлакътници. Тапицерията е от висококачествена еко кожа в черен  цвят. Размери:Ширина: 62 смДълбочина: 50 см Височина: 118 см/седалка: 50-60 смМатериал: Е..
569лв.
Офис стол Q-831 бял
Ново
Brand: Signal
Офис стол Q-831 бялОфис стол Q-831 -стилно решение за вашия офис. Множество допълнителни функции, като коригиране на височината на стола и дълбочината на седалката го правят идеален избор за всеки човек, без значение от неговия ръст. Изберете качество и стил с офис стол Q-831.Размери:Обща височина 1..
289лв.
Brand: Signal
Офис стол АризонаПредлагаме ви елегантен и удобен офис стол Аризона .Хромираната метална основа го прави здрав и стабилен. Седалката е изработена от МДФ плоскости в изискан цвят орех, лицевата тапицерия е от кадифе в сив цвят с ватиран ефект. Разполага с газов амортисьор и Тилт механизъм, гаран..
369лв.
Brand: Signal
Офис стол КонсулПредлагаме ви въртящ се офис стол Консул - изключително комфортен и луксозен. Основата му е направена от хромиран метал и пластмаса. Тапицерията е изработена от текстил и мека еко кожа, гарантиращи вашето удобство. Столът е с тапицирани подлакътници, Тилт механизъм и газов амортисьор..
699лв.
Президентски стол Q-557
Ново
Brand: Signal
Президентски стол Q-557Предлагаме ви въртящ се президентски стол Q-557 - модерно решение за вашия офис Изработен е от висококачествена еко кожа в изискан кафяв цвят с декорации, които допълват стилната му визия. Столът има допълнително уплътнение на поставката за главата и тапицирани подлакътници за..
419лв.
Brand: Signal
Ъглово бюро за офис B-182Предлагаме ви B-182 - стилно ъглово бюро за вашия дом  или офис. Плотът на масата е изработен от МДФ в цвят дъб, а рамката е от метал, боядисан в черно, с подсилвания в основата за стабилност и издръжливост. Ъглово бюро B-182 е с оригинален външен вид, удобно и практичн..
299лв.
Показани са от 1 до 32 от 32 резултата (1 страници)