Меню
Your Cart

Офис столове

Офис столове

Модерен офис стол на ваше разположение

Офис столовете, които предлагаме, са предложение, посветено не само на полезните интериори, но и на жилищните. В крайна сметка функционалният кът за работа или учене у дома изисква подходящо оборудване. Работата на бюро се смята от много хора за една от най-малко напрегнатите и изморителни работни места. нали?

Всъщност, като всяка друга форма на заетост, тя има своите плюсове и минуси. Последните включват необходимостта от многочасово седене пред екрана на монитора, което не само се отразява неблагоприятно на зрението, но и натоварва разположения в неестествена позиция гръбначен стълб, който по този начин е особено изложен на претоварване. Единственият начин да елиминирате или поне да сведете до минимум ефектите от продължителното седене е да инвестирате в удобен, ергономичен офис стол, съобразен с индивидуалните предпочитания .

Стилен и ергономичен офис стол

В днешно време на пазара се предлагат различни офис столове , които отговарят на нуждите на широк кръг потребители. Можете да избирате не само по отношение на форми и форми, но и материали и цветове. Богатството на нашия асортимент гарантира, че ще съчетаете стола с бюрото както по стил, така и по технически параметри и лични предпочитания.

Ще откриете както луксозни фотьойли за офиса, така и практични въртящи се столове . Искате ли да закупите детски стол за бюро ? Предлагаме удобен офис стол в мини вариант , който е съобразен с телесната структура на вашия питомец. Офис столът за дете е важна инвестиция, благодарение на която влияете върху комфортните условия и здравословното развитие на гръбначния стълб, не само докато учите и правите домашни, но и докато се забавлявате пред компютъра.

Сред предлаганите опции ще откриете модерен офис стол без облегалка, който ще свърши работа особено в малки стаи - можете лесно да го скриете в ниша. Предлагаме и стилни офис кресла с удобни облегалки и подлакътници .

Всеки офис стол от нашата оферта е стол за бюро, който е не само функционален, но и стилен. Можете да избирате както от кожени офис кресла, така и от варианти, покрити с приятна на допир материя. Можете също така да разчитате на атрактивен дизайн, който можете да съчетаете с много жилищни и търговски интериори.


Oфис Стол Q-031 бежов
Ново
Brand: Signal
Oфис Стол Q-031 бежовПредлагаме ви въртящ се стол Q-031 – изключително комфортно и стилно решение за вашия офис. Изработен е от висококачествена еко кожа в бежов цвят. Той има Тилт механизъм, който ви позволява да фиксирате облегалката в избрано положение, да регулирате височината и дълбочината на с..
319лв.
Oфис Стол Q-031 сив
Ново
Brand: Signal
Oфис Стол Q-031 сивПредлагаме ви въртящ се стол Q-031 – изключително комфортно и стилно решение за вашия офис. Изработен е от висококачествена еко кожа в сив цвят. Той има Тилт механизъм, който ви позволява да фиксирате облегалката в избрано положение, да регулирате височината и дълбочината на седал..
319лв.
Oфис стол Q-035 в сиво
Ново
Brand: Signal
Oфис стол Q-035 в сивоПредлагаме ви въртящ се офис стол Q-035 с комфортен и интересен дизайн. Изработен е от хромирана метална основа и подлакътници, тапицирани с текстил и пяна, които дават мека и приятна опора на ръцете. Лицевата тапицерия е от устойчив на износване текстил в свеж сив цвят, докато..
329лв.
Brand: Signal
Въртящ се офис стол Q-022 бяла кожаПредлагаме ви удобен въртящ се  стол Q-022 бяла кожа-подходящ както за офис обзавеждане, така и за дома. Изработен е от метална основа на колела и тапицерия от висококачествена еко кожа в бял  цвят  с ватиран ефект, който подчертава елегантната му ви..
275лв.
Brand: Signal
Въртящ се офис стол Q-022 лилавПредлагаме ви удобен въртящ се  стол Q-022 кожа-подходящ както за офис обзавеждане, така и за дома. Изработен е от метална основа на колела и тапицерия от висококачествена еко кожа в лилав цвят  с ватиран ефект, който подчертава елегантната му визия. Столът и..
275лв.
Brand: Signal
Въртящ се офис стол Q-022 черна кожаПредлагаме ви удобен въртящ се  стол Q-022 черна кожа-подходящ както за офис обзавеждане, така и за дома. Изработен е от метална основа на колела и тапицерия от висококачествена еко кожа в черен цвят  с ватиран ефект, който подчертава елегантна..
275лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-020  къриПредлагаме ви въртящ се стол Q-020 – стилно, модерно и практично решение, подходящо за детската стая. Изработен е от хромирана метална основа, към която са прикрепени 5 колела, гарантиращи стабилност. Тапицерията е от приятна на допир, леко блестяща кадифена материя в къри ..
269лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-020 зеленПредлагаме ви въртящ се стол Q-020 – стилно, модерно и практично решение, подходящо за детската стая. Изработен е от хромирана метална основа, към която са прикрепени 5 колела, гарантиращи стабилност. Тапицерията е от приятна на допир, леко блестяща кадифена материя в къри цвят...
269лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-020 розовПредлагаме ви въртящ се стол Q-020 – стилно, модерно и практично решение, подходящо за детската стая. Изработен е от хромирана метална основа, към която са прикрепени 5 колела, гарантиращи стабилност. Тапицерията е от приятна на допир, леко блестяща кадифена материя в розов цвят..
269лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-020 сивПредлагаме ви въртящ се стол Q-020 – стилно, модерно и практично решение, подходящо за детската стая. Изработен е от хромирана метална основа, към която са прикрепени 5 колела, гарантиращи стабилност. Тапицерията е от приятна на допир, леко блестяща кадифена материя в сив цвят.Раз..
269лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-020 синПредлагаме ви въртящ се стол Q-020 – стилно, модерно и практично решение, подходящо за детската стая. Изработен е от хромирана метална основа, към която са прикрепени 5 колела, гарантиращи стабилност. Тапицерията е от приятна на допир, леко блестяща кадифена материя в син цвят.Раз..
269лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-020 червенПредлагаме ви въртящ се стол Q-020 – стилно, модерно и практично решение, подходящо за детската стая. Изработен е от хромирана метална основа, към която са прикрепени 5 колела, гарантиращи стабилност. Тапицерията е от приятна на допир, леко блестяща кадифена материя в червен цв..
269лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-020 черенПредлагаме ви въртящ се стол Q-020 – стилно, модерно и практично решение, подходящо за детската стая. Изработен е от хромирана метална основа, към която са прикрепени 5 колела, гарантиращи стабилност. Тапицерията е от приятна на допир, леко блестяща кадифена материя в черен цвят..
269лв.
Офис стол Q-052 черен
Ново
Brand: Signal
Офис стол Q-052 черенПредлагаме ви въртящ се офис стол Q-052  с интересен дизайн и отлична изработка. Основата му е изработена от хромиран метал, тапицерията е от висококачествена еко кожа в черен цвят. Столът има подлакътници, висока облегалка, повдигащ и люлеещ механизъм, гарантиращи удобен п..
379лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-087 бяла еко кожаПредлагаме ви въртящ се офис стол Q-087 с меки подлакътници, висока облегалка, газов амортисьор и Тилт механизъм. Това гарантира удобния ви престой. За максимален комфорт столът разполага и с поставка за краката. Основата е направена от здрава пластмаса, тапицерията е от..
379лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-087 сивПредлагаме ви въртящ се офис стол Q-087 с меки подлакътници, висока облегалка, газов амортисьор и Тилт механизъм. Това гарантира удобния ви престой. За максимален комфорт столът разполага и с поставка за краката. Основата е направена от здрава пластмаса, тапицерията е от сива ..
379лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-087 черенПредлагаме ви въртящ се офис стол Q-087 с меки подлакътници, висока облегалка, газов амортисьор и Тилт механизъм. Това гарантира удобния ви престой. За максимален комфорт столът разполага и с поставка за краката. Основата е направена от здрава пластмаса, тапицерията е от черна е..
379лв.
Brand: Signal
Офис стол Q-136 в сивоПредлагаме ви стилен и елегантен офис стол Q-136 с подлакътници. Основата му е изработена от пластмаса и хромиран метал. Седалката е тапицирана с текстил в приятен сив цвят. Разполага с Тилт механизъм и газов амортисьор, гарантирайки комфортна употреба. Изберете качество и лукс..
419лв.
Офис стол Q-154 черен
Ново
Brand: Signal
Офис стол Q-154 черенПредлагаме ви въртящ се офис стол Q-154  с модерен дизайн. Изработен е от здрава хромирана основа, лицева тапицерия от естествена кожа в черен цвят, а гърба, страничните панели и подлакътниците са от еко кожа. С ергономичен дизайн и добра опора на гърба стол Q-154 има допъл..
539лв.
Офис Стол Q-321
Ново
Brand: Signal
Офис Стол Q-321Предлагаме ви  офис стол Q-321 - изключително стилен и удобен модел. Изработен е от здрава хромирана основа и подлакътници. Тапицерията е от висококачествена еко кожа в черен  цвят. Размери:Ширина: 62 смДълбочина: 50 см Височина: 118 см/седалка: 50-60 смМатериал: Е..
569лв.
Офис стол Q-831 бял
Ново
Brand: Signal
Офис стол Q-831 бялОфис стол Q-831 -стилно решение за вашия офис. Множество допълнителни функции, като коригиране на височината на стола и дълбочината на седалката го правят идеален избор за всеки човек, без значение от неговия ръст. Изберете качество и стил с офис стол Q-831.Размери:Обща височина 1..
289лв.
Brand: Signal
Офис стол АризонаПредлагаме ви елегантен и удобен офис стол Аризона .Хромираната метална основа го прави здрав и стабилен. Седалката е изработена от МДФ плоскости в изискан цвят орех, лицевата тапицерия е от кадифе в сив цвят с ватиран ефект. Разполага с газов амортисьор и Тилт механизъм, гаран..
369лв.
Brand: Signal
Офис стол КонсулПредлагаме ви въртящ се офис стол Консул - изключително комфортен и луксозен. Основата му е направена от хромиран метал и пластмаса. Тапицерията е изработена от текстил и мека еко кожа, гарантиращи вашето удобство. Столът е с тапицирани подлакътници, Тилт механизъм и газов амортисьор..
699лв.
Президентски стол Q-557
Ново
Brand: Signal
Президентски стол Q-557Предлагаме ви въртящ се президентски стол Q-557 - модерно решение за вашия офис Изработен е от висококачествена еко кожа в изискан кафяв цвят с декорации, които допълват стилната му визия. Столът има допълнително уплътнение на поставката за главата и тапицирани подлакътници за..
419лв.
Показани са от 1 до 24 от 24 резултата (1 страници)