Меню
Your Cart

Тапицирани спални

Тапицирани  спални
Голям избор на тапицирани спални за вашия дом!
Brand: Signal
Спално легло Азуро зеленПредлагаме ви спално легло Азуро – елегантно и модерно решение за вашата спалня. Изработено е от висококачаствени материали – здрава дървена рамка и крака в цвят дъб. Тапицерията е от нежно кадифе в  зелен цвят. Облегалката е висока и комфортна, с красиви декоративни шев..
629лв.
Brand: Signal
Спално легло Азуро сивПредлагаме ви спално легло Азуро – елегантно и модерно решение за вашата спалня. Изработено е от висококачаствени материали – здрава дървена рамка и крака в цвят дъб. Тапицерията е от нежно кадифе в  сив цвят. Облегалката е висока и комфортна, с красиви декоративни шевове...
629лв.
Brand: Signal
Спално легло Акома в сивоПредлагаме ви спално  легло Акома със стилен дизайн и отлично качество. С висока табла, разделена на две, и дървени крака в цвят дъб то е удобно и красиво. Тапицерията от сив текстил е устойчива на износване и приятна на допир. Включена е и ламелна подматрачна рамка.&nb..
619лв.
Brand: Signal
Спално легло Аскот в сивоПредлагаме ви тапицирано спално легло Аскот с две чекмеджета.  Отличава се  с елегантната тапицирана табла от висококачествена материя, устойчива на износване, която осигурява много удобна опора за гръбнака в седнало положение. Легло Аскот   е оборудвано ..
1 199лв.
Brand: Signal
Спално легло Аспен бордоПредлагаме ви висококачествено тапицирано легло Аспен. Стилно и комфортно легло  изработено от ПДЧ 18 мм. изцяло тапицирано с  дамаска в цвят бордо .Подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см., като за двулицев е нужна подматрачна рамка. ..
909лв.
Brand: Signal
Спално легло Аспен зеленоПредлагаме ви висококачествено тапицирано легло Аспен. Стилно и комфортно легло  изработено от ПДЧ 18 мм. изцяло тапицирано с  дамаска в зелен  цвят .Подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см., като за двулицев е нужна подматрачна рамка. Ид..
909лв.
Brand: Signal
Спално легло Аспен сивоПредлагаме ви висококачествено тапицирано легло Аспен. Стилно и комфортно легло  изработено от ПДЧ 18 мм. изцяло тапицирано с  дамаска в сив цвят .Подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см., като за двулицев е нужна подматрачна рамка. Идеално реше..
909лв.
Brand: Signal
Спално легло Аспен синПредлагаме ви висококачествено тапицирано легло Аспен. Стилно и комфортно легло  изработено от ПДЧ 18 мм. изцяло тапицирано с  дамаска в син цвят .Подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см., като за двулицев е нужна подматрачна рамка. Идеално решен..
909лв.
Brand: Signal
Спално легло Аспен черноПредлагаме ви висококачествено тапицирано легло Аспен. Стилно и комфортно легло  изработено от ПДЧ 18 мм. изцяло тапицирано с  дамаска в черен цвят .Подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см., като за двулицев е нужна подматрачна рамка. Идеално р..
909лв.
Brand: Signal
Спално легло Барселона кадифеПредлагаме ви легло Барселона с елегантен и модерен дизайн. Изработено е от висококачествена кадифена тапицерия в сив цвят с красиви и стилни декорации. Дървените крака в цвят дъб допълват елегантния дизайн. Включена е подматрачна рамка от гъвкави ламели с допълните..
829лв.
Brand: Signal
Спално легло Карвен сиво кадифеПредлагаме ви луксозно спално легло Карвен с ергономичен дизайн. Леглото е идеално за спалня, аранжирана в скандинавски или  модернистичен, дори индустриален стил. Леглото, което осигурява комфортен и безопасен сън, е снабдено с висока табла с декоративни шев..
1 369лв.
Brand: Signal
Спално легло Мираж в зеленоПредлагаме ви двойно легло Мираж, тапицирано с приятна и мека кадифена материя в  зелен  цвят.  Леглото е поставено на метални крака в златисто, които допълват изисканата му визия. Има включена подматрачна рамка. Мираж е стилно легло, което ще се впише перфе..
979лв.
Brand: Signal
Спално легло Мираж в сивоПредлагаме ви двойно легло Мираж, тапицирано с приятна и мека кадифена материя в  сив  цвят.  Леглото е поставено на метални крака в златисто, които допълват изисканата му визия. Има включена подматрачна рамка. Мираж е стилно легло, което ще се впише перфектно..
979лв.
Brand: Signal
Спално легло Мираж в черноПредлагаме ви двойно легло Мираж, тапицирано с приятна и мека кадифена материя в  черен цвят.  Леглото е поставено на метални крака в златисто, които допълват изисканата му визия. Има включена подматрачна рамка. Мираж е стилно легло, което ще се впише перфектно ка..
979лв.
Brand: Signal
Спално легло Сантана розовПредлагаме ви луксозно двойно легло Сантана. Тапицирано е  с висококачествена мека и приятна кадифена материя в розов цвят. Поставено е върху стабилни дървени крака в цвят дъб. Таблата е с красива форма и стилни декорации, превръщайки леглото в комфортно и очарователно..
779лв.
Brand: Signal
Спално легло Сантана сивоПредлагаме ви луксозно двойно легло Сантана. Тапицирано е  с висококачествена мека и приятна кадифена материя в сив цвят. Поставено е върху стабилни дървени крака в цвят дъб. Таблата е с красива форма и стилни декорации, превръщайки леглото в комфортно и очарователно мя..
779лв.
Brand: Signal
Спалня Малена сиво кадифеПредлагаме ви тапицирана спалня Малена – стилно и модерно решение за вашата спалня. Изработено е от висококачествени материали – здрава дървена рамка и елегантно оформени крака в черен цвят. Тапицерията е от нежно кадифе в сиво. Изберете качество, лукс и удобство със спалня ..
1 299лв.
Brand: Signal
Спалня Марани сиво кадифеПредлагаме ви удобна и стилна спалня Марани  за матрак 160х200 . Елегантното легло е тапицирано в меко кадифе в сиво  с висока табла с декоративни шевове .Изработено е от материали с най-високо качество.Внимание: В цената не са включени матрак и аксесоари!Размери:Д..
1 699лв.
Brand: Signal
Спалня Монако розово кадифеПредлагаме ви спалня  Монако с много интересен и елегантен дизайн. Изработена е от материали с най-високо качество. Тапицерията е от приятна на допир кадифена материя в розов цвят. Леглото е поставено върху метални крака в цвят злато, които допълват луксозната му визи..
999лв.
Brand: Signal
Спалня Монако сиво кадифеПредлагаме ви спалня  Монако с много интересен и елегантен дизайн. Изработена е от материали с най-високо качество. Тапицерията е от приятна на допир кадифена материя в сив цвят. Леглото е поставено върху метални крака в цвят злато, които допълват луксозната му визия и ..
999лв.
Brand: Signal
Тапицирaна спалня КалибрияПредлагаме ви спалня Калибрия с модерен дизайн и отлично качество. Изработена от  стабилна конструкция  с устойчива кадифена материя в универсален сив цвят. Включена е решетъчна подматрачна рамка, която гарантира комфорт при употреба. Леглото е поставено върху зла..
1 269лв.
Brand: Signal
Тапицирана спалня LIGURIA зеленаПредлагаме ви една луксозна спалня - LIGURIA. Двойното тапицирано легло е изработено от висококачествени материали и текстил в зелен цвят. Конструкцията на леглото е монтирана на дървени крака с метални краища в тъмно кафяво и златно. Двойно кадифено легло се продава ..
1 299лв.
Brand: Signal
Тапицирана спалня LIGURIA сиваПредлагаме ви една луксозна спалня - LIGURIA. Двойното тапицирано легло е изработено от висококачествени материали и текстил в сив цвят. Конструкцията на леглото е монтирана на дървени крака с метални краища в тъмно кафяво и златно. Двойно кадифено легло се продава в ко..
1 299лв.
Brand: Signal
Тапицирана спалня MAGIA  бежоваПредлагаме ви луксозна тапицирана спалня MAGIA за матрак 160х200 в бежов цвят. Красивото легло е тапицирано в меко кадифе с висока табла с декоративни шевове .Изработено е от материали с най-високо качество. То се вписва идеално във всяка спалня с модерен романтич..
1 799лв.
Brand: Signal
Тапицирана спалня MAGIA сиваПредлагаме ви луксозна тапицирана спалня MAGIA за матрак 160х200 в сиво. Красивото легло е тапицирано в меко кадифе с висока табла с декоративни шевове .Изработено е от материали с най-високо качество. То се вписва идеално във всяка спалня с модерен романтичен интериор, п..
1 799лв.
Brand: Signal
Тапицирана спалня Електра зеленаПредлагаме ви спално легло Електра- модерна спалня тапицирана в зелено кадифе и дървени крака в цвят дъб. Леглото е оборудвано с четири чекмеджета - 2 разположени в предната част и по едно от двете страни, предоставяйки удобно и лесно място за съхранение. Внимани..
1 339лв.
Brand: Signal
Тапицирана спалня Електра светлосиваПредлагаме ви спално легло Електра- модерна спалня тапицирана в светлосиво кадифе и дървени крака в цвят дъб. Леглото е оборудвано с четири чекмеджета - 2 разположени в предната част и по едно от двете страни, предоставяйки удобно и лесно място за съхранение. ..
1 339лв.
Brand: Signal
Тапицирана спалня Електра тъмносиваПредлагаме ви спално легло Електра- модерна спалня тапицирана в тъмносиво кадифе и дървени крака в цвят дъб. Леглото е оборудвано с четири чекмеджета - 2 разположени в предната част и по едно от двете страни, предоставяйки удобно и лесно място за съхранение. В..
1 339лв.
Brand: Signal
Тапицирана спалня Електра чернаПредлагаме ви спално легло Електра- модерна спалня тапицирана в черно кадифе и дървени крака в цвят дъб. Леглото е оборудвано с четири чекмеджета - 2 разположени в предната част и по едно от двете страни, предоставяйки удобно и лесно място за съхранение. Внимание:..
1 339лв.
Brand: Signal
Тапицирана спалня Херера розоваПредлагаме ви луксозна тапицирана спалня Херера  в розов текстил .Леглото е идеално за спалня, аранжирана в скандинавски, лофт и модернистичен, дори индустриален стил. Осигурявайки комфортен и безопасен сън, леглото е снабдено с висока табла с декоративни шевове и..
1 309лв.
Brand: Signal
Тапицирана спалня Херера сиваПредлагаме ви луксозна тапицирана спалня Херера  в сив текстил .Леглото е идеално за спалня, аранжирана в скандинавски, лофт и модернистичен, дори индустриален стил. Осигурявайки комфортен и безопасен сън, леглото е снабдено с висока табла с декоративни шевове и кап..
1 309лв.
Brand: Signal
Тапицирано Легло ЕмоушънПредлагаме ви луксозно  двойно легло Емоушън, което ще внесе модерен стил във вашия дом . Изработено е от луксозна кадифена материя в сив цвят, която се комбинира перфектно със солидните дървени крака в цвят дъб. Леглото е оборудвано с две чекмеджета в предната част, пре..
1 499лв.
Показани са от 1 до 32 от 32 резултата (1 страници)